Jakie dane o Tobie zbieramy?

Dane zbierane podczas transakcji zakupu

Zanim będziemy mogli dokonać transakcji zakupu towaru w naszym sklepie,

zapytamy Cię o imię, nazwisko, adres zamieszkania, numer telefonu.

Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są

dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ

przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp.

Dane zbierane, gdy kontaktujesz się z nami

Gdy kontaktujesz się z nami za pomocą strony internetowej, telefonu, poczty e-mail, itp. przekazujesz nam swoje dane osobowe, np. imię, nazwisko, adres e-

mail, numer telefonu itp.

W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie sprzedajemy i nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim. Dokonywanie zakupów w sklepie nie wymaga Twojej rejestracji.

Dane zbierane podczas transakcji zakupu będą wykorzystane w celu realizacji

transakcji, w tym do wysłania Ci zamówionego towaru. Twoje dane mogą w tym

celu być przekazane firmie kurierskiej lub Poczcie Polskiej w celu wysłania

Twojego zamówienia. Firmy te nie będą wykorzystywać tych danych w żadnym

innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe jeżeli chcesz dokonać

zakupu i skorzystać z wysyłki za pośrednictwem firmy kurierskiej lub Poczty

Polskiej.

Jeżeli wyraziłeś zgodę na otrzymywanie od nas informacji o promocjach i

nowościach, wykorzystamy Twoje dane w celu wysłania Ci tych informacji.

Zostaniesz zapytana/zapytany, czy chcesz otrzymywać w/w informacje, podczas

transakcji zakupu. Zgoda na otrzymywanie w/w informacji jest dobrowolna.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań

użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych

o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron

internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą a naszym sklepem będą

wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych,

Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z

ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego sklepu, naruszenia prawa lub gdy

będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom

wymiaru sprawiedliwości.

W jaki sposób będziemy się z Tobą kontaktować?

Jeżeli dokonałeś transakcji zakupu towaru, możesz otrzymać od nas e-maile

dotyczące Twojej transakcji. Możemy również kontaktować się z Tobą

telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące Twojej transakcji.

Jeżeli wyraziłeś zgodę na otrzymywanie od nas informacji o nowościach i

promocjach, możesz otrzymywać od nas e-maile z takimi informacjami.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić ani usunąć, gdyż są one

częścią rachunku.

Jeżeli chcesz w dowolnym momencie zrezygnować z otrzymywania od nas

informacji o nowościach i promocjach, wyślij nam e-maila z informacją o

rezygnacji.

Danych zbieranych automatycznie nie da się zmienić lub usunąć.

Wykorzystanie ciasteczek ("cookies")

Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą

identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy

wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych

osobowych.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich. Dostęp do

nich mają wyłącznie właściciele i wybrani pracownicy serwisu w celu realizacji

zamówienia.

Zmiany naszej polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności z ważnych

przyczyn poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

Kontakt

Firma zbierająca dane: 

Zmiana nazwy firmy na stronie
AE Company Edyta Adamowicz
Tęczowa 3 , Zawidów
Poland
NIP: 6152031073

Publikacja informacji o stronie, produkcie oraz zdjęć

Aby opublikować jakiekolwiek informacje o naszym produkcie oraz zdjęcia

prosimy o kontakt na podany adres mail contact@zerowasteshop.eu. Firma

zakazuje publikacji jakichkolwiek informacji na temat produktu oraz publikacji

zdjęć produktu bez uprzedniej zgody właściciela firmy.